快學起來!令男生心動的5個小動作

現代嘅男生好多都已經唔鍾意成日撒嬌,裝可愛嘅女生了!相反,男生其實會俾啲小動作吸引到,唔擅長艷麗性感打扮嘅女生,不如就朝住自自然然嘅方向發展啦,自然唔造作嘅個性最吸引!

1. 燦爛微笑

試諗下,一個經常毫無表情嘅女生,同一個經常以笑面迎人嘅女生,相信一定係後者較受歡迎啦。即使目的唔係在於要吸引他人注意,經常露出甜美可愛笑容嘅女生,充滿正能量,其實連自己心情都會好啲!

2. 與男生對望

兩個人對話嘅時候,露出一副專心聆聽嘅表情,認真望著對方說話,而且由下向上望,更會令佢想保護你。



3. 蹺腿

唔知點解,不少男生對腿都有個情意結,輕輕一蹺,散發晒女人味,雙腳仲會顯得長啲同瘦啲架。



4. 盤頭髮

呢個大概係近年男生之間都喜歡嘅小動作!因為盤頭髮時會露出平時遮住嘅後頸,所以更加小性感。



5. 輕咬咀唇

呢個動作好性感!女生嘅嘴唇其實對男生有好大吸引力,下次飲水時試下微微沾濕下唇,輕輕一咬,不過要注意千其唔可以塗上紅唇啊,反而要塗上潤唇膏,令雙唇更水潤!

keywords Keywords:

You may also like