眼線的重要!每個女生都要擁有一枝易畫又唔甩色的眼線筆

大家都知道眼睛係靈魂之窗,只要雙眼炯炯有神,成個樣望落就更加sharp,所以眼線筆絕對係不可缺少嘅妝物之一!一枝好用嘅眼線筆,最緊要易畫又唔甩,最近試咗MAJOLICA MAJORCA 全新推出嘅防水啫喱眼線筆,係日本推出嘅最新美妝品之一,柔順易畫,可以輕易打造出迷人美瞳,絕對係小資女必備嘅妝物!

MJ全新防水啫喱眼線筆採用啫喱筆芯,柔順易畫,一試上手就立即愛上!當中嘅獨特配方可以令色澤均勻緊貼喺肌膚上,好容易就可以填滿睫毛間空隙,而且仲可以好流暢咁畫到完美嘅上下眼線,即使係化妝新手都無問題。

共有3款色調可供選擇,除咗啡色同黑色之外,特別推出乾燥玫瑰色調,可打造日本流行嘅粉紅桃花眼妝,仲可以用來化淚眼妝添!另一個特別之處,就係一枝眼線筆可隨意配搭唔同色系嘅伸縮式筆芯,一枝雙用,非常方便。

當中超防水防油配方,全日持久不暈染,就算流汗、流淚就唔會變成熊貓眼,畫內眼線都唔怕甩,就算平日使用或化party妝都好啱用呢!

價錢:HK$98(補充裝HK$68)

 

(資料由客戶提供)

You may also like